Maçkolik,Haydin Maçkolikler....

Maçkolik,Haydin Maçkolikler....Kafanıza göre takılın..Maç yorumları yapın burda..Sadece Erman TOROĞLU mu anlar bu işten!...Hatta siz daha da ... Haydin Maçkolik,Daha da KOLİK olmak için BURAYAAAA.... OLEYYYYY....

Çarşamba, Haziran 13, 2007

Tuncay neden Ada'ya gitti?


Tuncay neden Ada'ya gitti? Milli yıldızın menejeri transferin perde arkasını anlattı?


Fenerbahçe'den, İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olan Tuncay Şanlı'nın menajeri Erdinç Şehit, milli futbolcunun İngiltere'ye transfer olmasında maddiyatın ön planda olmadığını söyledi.Başka takımlardan da teklifler geldiğini vurgulayan menajer Şehit, ''Manchester City ve Birmingham'dan da teklifler geldi. Ama Middlesbrough'un son dönemde çıkışı vardı. Tuncay bu takıma gitmek istedi. Middlesbrough transfer görüşmelerinde daha önce yoktu. Bir gecede çıktı. Bir gecede bitti olay'' dedi. Lig TV'de yayınlanan ''Futbol Gündemi'' programına telefonla bağlanan Erdinç Şehit, Tuncay'ın Middlesbrough'a gitmesinde maddiyatla bir ilgisinin olmadığını vurgulayarak, ''Kendisi Premier Lig'de oynamak istedi'' dedi. MESELE PARA MESELESİ DEĞİLEkonominin bu transferde etkili olmadığını ifade eden menajer Şehit, ''Mesele para meselesi değil. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da çok önemli bir teklif yaptı, ama Tuncay, Middlesbrough'da oynamak istediğini söyledi. Bu anlaşmanın ekonomik yanı yoktur. Yoksa Fenerbahçe de çok iyi ekonomik imkanlar sundu. Tuncay, 3 gün önceki görüşmede başkan Yıldırım'a Avrupa'ya gitmek istediğini iletmişti'' diye konuştu. Middlesbrough ile 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydeden Erdinç Şehit, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Tuncay'ın serbest kalması halinde belli bir para ödeneceği şeklinde bir madde var, ancak bu konuda yazılan rakamlar yanlış. Bu rakam 10 milyon Pound'un üstünde. Tuncay'ın bugünlere gelmesinde Fenerbahçe'nin payı çok fazla. Gönlünde Fenerbahçe sevgisi çok başka yerdedir. 15 yaşından beri bugünlere gelmesinin planlarını yapmıştık. Fenerbahçeli Tuncay olarak İngiltere'de Türkiye'yi temsil edecek.

Adnan Polat'tan şok iddia


Polat şok bir iddia ortaya attı: Derbideki olaylarda Fener taraftarı da vardı..

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Fenerbahçe ile yaptıkları derbi karşılaşmada çıkan olayların, kendilerine son derece büyük maddi kayıp yaşattığını söyledi. Polat derbideki olaylara karışanlardan ikisinin Fenerbahçe taraftarı olduğunu iddia etti.OLAYLARA 2 FENER TARAFTARI DA KARIŞMIŞKulübe taleplerini karşılatamayan amigoları, basının yarattığı gerilimi ve stat içinde büfeden usulüne uygun su satışının yapılmamasını, yaşananların nedeni olarak gösteren Polat, şöyle konuştu: "Dün savcıdan aldığım bilgiye göre kapalı tribünde bu eylemleri yapanlardan ikisinin Fenerbahçeli olduğu tespit edilmiş durumda. Birçok olay iç içe. Dışarıda içki içen bazı taraftarların polis tarafından dövülmesi, tribünde tekrar polis ile taraftarların kavga etmesi, organize bir cinnet getirme oldu. Maalesef bunların içinde yüzden fazla kongre üyesi olduğunu da söylemeliyim. Su atmada onlar da yarıştı diğerleriyle. Şu anda durum tahkikat aşamasında. Nereye kadar gidecek bilmiyorum"

Milliyet

Tuncay yuvadan uçtu !


F.Bahçe'den ayrılan Tuncay İngiltere'nin Middlesbrough takımı ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Gidecek mi kalacak mı tartışmaları yaşanırken Tuncay, Ada'nın yolunu tuttu. Birmingham ile anlaşması beklenen Tuncay, Middlesbrough'a transfer oldu.Middlesbrough'a 4 yıllık bir imza atan Tuncay'ın 2.2 milyon pound alacağı öğrenildi. İngiliz basınında çıkan haberlerde Keith Lamb'in Tuncay'ın transferini sona erdirmek için İstanbul'a geleceği bildirildi. Middlesbrough golcü futbolcusu Mark Viduka'yı Newcastle'a gönderdikten sonra hücum sorununu gidermek için ofansif futbolcu arayışına girişmişti. Bugün bir açıklama yapan Aziz Yıldırım da Tuncay'ın takımda kalmasını istediklerini fakat Tuncay'ın Avrupa'da oynamak istediğini dile getirmişti.Menajerliğini Gareth Southgate'in yaptığı Middlesbrough maçlarını Riverside'da oynuyor. Daha önce de Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu iddia edilen Ayıgbeni Yakubu da Middlesbrough'un forvet hattında yer alıyor. Geçen sezon UEFA Kupası'nda final oynayan Ada ekibi, Sevilla'ya 4-0 kaybederek kupa sevincini yaşayamamıştı. Bu sezonu ise 46 puanla Newcastle'ın önünde 11.sırada bitirdi. Middlesbrough 2005-06 yılında UEFA'da Basel ve Steaua Bükreş'i eleyerek bizim Şampiyonlar Ligi'ne iki takımla katılma şansı bulmamızı sağladı.Middlesbrough'da Rochemback, Mendieta, Pogatetz, Downing, Parlour gibi önemli isimler var...

ERCİYESSPOR UEFA'YA KATILACAK


Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, UEFA Kupası'na katılmayacakları şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, PAF Takımı ile de olsa kupaya katılacaklarını söyledi.
Önceki sezon Turkcell Süper Lig'den Lig A'ya düşen Kayseri Erciyesspor'da 23 Haziran Cumartesi günü yapılacak olağan genel kurul öncesi ortaya atılan Kayseri Erciyesspor'un UEFA Kupası'na katılmayacağı şeklindeki tartışmalarına Kulüp Başkanı Ziya Eren açıklık getirdi.
UEFA Kupası'na katılmayacakları şeklindeki haberlerin asılsız olduğunu belirten Başkan Eren, "Kesinlikle böyle bir düşüncemiz yok. Ortada kazanılmış bir hak var. Bu hakkımızı da kullanacağız. Elimizde hiçbir oyuncu kalmasa bile çıkıp PAF Takımı ile aslanlar gibi mücadele ederiz. Kayseri Erciyesspor elde ettiği bu hakkı kullanacaktır" diye konuştu.
Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımların geçmişte 2. Lig düzeyendeki takımlara elendiklerinin örnekleri bulunduğunu hatırlatan Başkan Eren, "Biz çıkıp mücadelemizi edeceğiz. En iyi şekilde ülkemizi temsil etmek istiyoruz. UEFA Kupası'na katılmama riskini de göze almamız söz konusu değil. Biz 4 Haziran'da müracaat yaptık. Gerekli işlemler tamamlandı. Bundan sonra uygulanacak kurallara uymazsak bunun cezai karşılığı var. Kupaya katılmazsak kulübün 5 yıl Avrupa kupalarına katılmama cezası durumu oluşur" dedi.
Şu andaki yönetimin düşüncesinin UEFA Kupası'na katılmak şeklinde olduğunu dile getiren Eren, yeni oluşacak yönetimin bu yöndeki düşüncesinin ne olacağını bilmediğini, ancak uygulanacak yolun belli olduğunu ifade etti.