Maçkolik,Haydin Maçkolikler....

Maçkolik,Haydin Maçkolikler....Kafanıza göre takılın..Maç yorumları yapın burda..Sadece Erman TOROĞLU mu anlar bu işten!...Hatta siz daha da ... Haydin Maçkolik,Daha da KOLİK olmak için BURAYAAAA.... OLEYYYYY....

Çarşamba, Haziran 13, 2007

ERCİYESSPOR UEFA'YA KATILACAK


Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, UEFA Kupası'na katılmayacakları şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, PAF Takımı ile de olsa kupaya katılacaklarını söyledi.
Önceki sezon Turkcell Süper Lig'den Lig A'ya düşen Kayseri Erciyesspor'da 23 Haziran Cumartesi günü yapılacak olağan genel kurul öncesi ortaya atılan Kayseri Erciyesspor'un UEFA Kupası'na katılmayacağı şeklindeki tartışmalarına Kulüp Başkanı Ziya Eren açıklık getirdi.
UEFA Kupası'na katılmayacakları şeklindeki haberlerin asılsız olduğunu belirten Başkan Eren, "Kesinlikle böyle bir düşüncemiz yok. Ortada kazanılmış bir hak var. Bu hakkımızı da kullanacağız. Elimizde hiçbir oyuncu kalmasa bile çıkıp PAF Takımı ile aslanlar gibi mücadele ederiz. Kayseri Erciyesspor elde ettiği bu hakkı kullanacaktır" diye konuştu.
Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımların geçmişte 2. Lig düzeyendeki takımlara elendiklerinin örnekleri bulunduğunu hatırlatan Başkan Eren, "Biz çıkıp mücadelemizi edeceğiz. En iyi şekilde ülkemizi temsil etmek istiyoruz. UEFA Kupası'na katılmama riskini de göze almamız söz konusu değil. Biz 4 Haziran'da müracaat yaptık. Gerekli işlemler tamamlandı. Bundan sonra uygulanacak kurallara uymazsak bunun cezai karşılığı var. Kupaya katılmazsak kulübün 5 yıl Avrupa kupalarına katılmama cezası durumu oluşur" dedi.
Şu andaki yönetimin düşüncesinin UEFA Kupası'na katılmak şeklinde olduğunu dile getiren Eren, yeni oluşacak yönetimin bu yöndeki düşüncesinin ne olacağını bilmediğini, ancak uygulanacak yolun belli olduğunu ifade etti.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa